fredag 10 maj 2013

...

Till klinikchefen
FolktandvårdenHej.

Jag fick ditt brev i morse där du meddelar oss att du tänker anmäla oss till soc eftersom vi inte har varit till tandläkaren med vår son född 04, så som det sig bör.

Jag står här och steker pannkakor samtidigt som jag storbölar. Nej, pannkakorna kan inte vänta tills jag bölat klart och snutit mig, det är inte så det fungerar med tre autistiska barn i familjen. Jag steker och tänker för mig själv "Var finns förståelsen och medmänskligheten!".

Jag förstår att du följer dina rutiner men hur svårt kan det vara att klicka fram 04:ans journal och läsa in sig på fallet. Där står det att vi har varit till specialisttandvården vid lasarettet och försökt, men att det inte fungerade. Förvisso kanske det inte står att barnet grät i 33 minuter och mamman i 5 men det borde baske mig stå, att vi var överens om att avvakta ett år, eftersom lillkillen bara har mjölktänder i munnen.

Snälla, nästa gång du står inför en ful plump i din statistik, gör dig besväret och titta efter vad som döljer sig bakom den.

- Efteråt är det för sent -

Vänliga hälsningar
En mycket ledsen mamma

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Suck och dubbelsuck.
Undrar när kunskapen skall komma fram på riktigt. Iallafall förståelsen?

kramar